maanantai 14. joulukuuta 2015

Unisiepparit

Pidimme ystäväni ja hänen lastensa kanssa askarteluiltapäivän viime viikolla. Ystäväni toi mukanaan tarvikkeita unisiepparien tekemiseen ja lapseni innostuivat kovasti unisieppareista. Into meinasi karista tehdessä, mutta onneksi ystäväni auttoi heidät loppuun.

Minulla ei siis ole mitään tekemistä näiden hienojen teosten kanssa. Toimin ainoastaan mahdollistajana pidellen vauvaa, pientä kummityttöäni, sylissä hänen äitinsä auttaessa minun tyttöjäni.



Koululaiseni lempiväri on vihreä ja unisiepparin värit sen mukaiset. Hän pitää yksinkertaisista muodoista. Minusta unisieppari on hurjan hieno!



,

Näyttää kuin ikkunoita ei olisi koskaan pesty, mutta se ei kyllä pidä paikkaansa. ;)



Nuorempi neiti löysi ystäväni kätköistä ihanan jo aloitetun unisiepparin ihanissa vaaleanpunaisen ja violetin sävyissä. Koristeita valitessa meinasi iskeä runsaudenpula kun oli niin paljon kaikkea ihanaa.


Keskelle valikoitui suuri koristekivi ja yläreunassa on ihana satiiniruusu. Alapuolelle löytyi ihana kissahelmi. Miten voisikaan olla laittamatta unisieppariin kaikkea ihanaa.



Kaikenkaikkiaan, huolimatta siitä, että siihen laitettiin kaikki ihana, unisiepparista tuli yllättävän tasapainoinen ja hillitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti