perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulukalenterisukat

Näin joulukuun aikana facebookin neuleryhmissä moneen kertaan ihania kirjoneulesukkia. Piuhat oli ilmeisesti vähän pitkät, koska vasta 22. päivä tajusin, että mäkin haluan neuloa ihanat kirjoneulesukat. Lankojen (7 veljestä)  väri valikoitui sillä perusteella mitä sattui olemaan. Puikot on kokoa 4.


Aattoiltana sain ekan sukan valmiiksi, toinen on nyt menossa luukussa 7.  Jouduin jättämään lopusta yhden kuvioraidan pois, ettei sukista tulisi liian pitkiä mun koon 40 jalkaan. Ilmeisesti mun neulomat kerrokset on korkeampia kuin ohjeessa, jolla kerrottiin tulevan koon 38-39 sukat. Lankaa menee myös paljon enemmän kuin ohjeessa kerrottu 100g/ väri.



Sukkien ohje löytyy paloina Niina Laitinen designsin dacebook-sivuilta. Kiva ohje neuloa ja pitkät sukat valmistuu varmasti laiskemmaltakin neulojalta joulukuun aikana muutama rivi päivässä. Ensi vuonna taidan koittaa hypätä mukaan heti kuun alussa!

Kuvat on otettu uudella joululahjapuhelimella. Yritin bloggaustakin puhelimella, mutta kuvien liittäminen ei onnistunut. Ovat ehkä liian suuria. Täytynee harjoitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti