torstai 7. tammikuuta 2016

Maailman hankalimpia käsitöitä

Kyllä sujuu neulomiset, virkkaukset, ompelut ja jopa nypläyksen alkeet ja neulakinnastekniikkakin. En ymmärrä miten letittäminen voi olla niin vaikeaa!

Lapset sai joululahjaksi Frozen-lettikirjan. Ihania lettejä kirjasta löytyykin. Moniin kampauksiin tarvittaisiin todella pitkät hiukset, mutta osa onnistuu lyhyempiinkin. Lomalla ehdin harjoitella lettejä kirjasta. Kyllä toivon, että kirjan mukana tulisi yksi lisäkäsi. ;)


Tämä kampaus löytyy kirjasta nimellä Rullalla. Aika helppo tehdä ja onnistui hyvin puolipitkiin hiuksiin. Kirjan kuvissakin hiukset näyttää vähän hapsottavan, joten olin oikein tyytyväinen tähän kokeiluun.



Tämä kampaus on nimeltään Lumikuningatar. Toimi aika kivasti sekä polkkatukassa että pidemmissä hiuksissa. Pidemmissä on taas hapsottavia haivenia, hiukset eivät halua pysyä siellä missä pitäisi... Syynä saattaa olla kevennetty leikkaus tai sitten vaan taidon puute. Rinsessat olivat kuitenkin oikein tyytyväisiä kampauksiinsa.


Tässä on kampaus köysissä. Olisi toiminut vielä paremmin pidemmissä hiuksissa, mutta ihan kiva on näinkin. Tätä varten opettelin köysiletin, joka on aika hauska.


Tänään neidit lähtivätkin arkipuuhiinsa köysileteissä. Kuvassa letit ovat märät eivätkä pääse täysin oikeuksiinsa. Hyvin pysyivät yön leteillä eikä vielä iltapäivälläkään hapsota pahemmin.

Monta hienoa kampausta odottaa vielä tekijäänsä. Jospa hiljalleen oppisin monimutkaisempia lettejäkin. Hauska näitä on tehdä ja lapset tykkää. Pullaa olen oppinut letittämään yliopistossa, pullaletti näet syntyi hienosti nypläyksen peruslyönnillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti