sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Valmiina ensimmäiseen koulupäivään

Aloitan huomenna vuoden kestävät erityisopettajaopinnot. Uuden kouluvuoden alkuun tarvitaan tietenkin uudet koulutarvikkeet. (Ja tiedän kyllä, ettei yliopistolla oikein arvosteta yliopistosta puhumista kouluna. :P Käyttäytymistieteellisessä tiedekunnassa opinnot on vaan aina olleet niin koulumaisia että koulusta puhuminen on ihan paikallaan.)

Ompelin itselleni uuden penaalin Villa ja Villa-blogista löytyvällä ohjeella


Olen muistaakseni tilannut hauskan sovitusnukkekankaan englantilaisesta kangaskaupasta. Mustapilkkuinen nauha on samasta paikasta. Nauhan alla on valkoinen vinokaitale.

Penaali pysyy hyvin muodossaan kun päällikankaaseen on silitetty tukikangas ja pussissa on myös puuvillakankainen vuori.

 Vetoketjun vetimeen lisäsin koristeeksi nauhanpätkän.

Vaaleanpunainen pilkullinen puuvillakangas on ehkä Eurokankaasta. Aikaa sitten ostettu sekin, joten en ole ihan varma. Penaalin sisällä on vuorikankaasta ommeltu pieni tasku, johon sujahtivat tyttäreltä saamani sivumerkit. Ihana kissakumi ja muut koulutarvikkeet ovat Putingista.

Kyllä nyt kelpaa aloittaa opiskelut!

2 kommenttia:

  1. Hieno penaali! Koulu on koulu, oli siellä minkä ikäisiä tahansa :) Minäkin puhuin aina vain koulusta opiskeluaikoina. Mukavia opintoja!

    VastaaPoista