keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Pinkit tiikerit

Aloitin nämä pienet pinkit sukat ehkä puolitoista vuotta sitten. Jostain syystä toinen sukka jäi kesken. Lomalle (lempikaupunkiini Tampereelle :D ) lähtiessä kaipasin neulottavaa ja nappasin mukaan keskeneräiset sukat. Yllättäen ensimmäinen sukka oli jäänyt pieneksi. Kumma juttu, että nelivuotiaan jalka on pienempi kuin melkein kuusivuotiaan... Pidensin sukkaa muutaman sentin ja neuloin toisen samaan mittaan.



Yleensä en tykkää pätkävärjätyistä langoista, mutta näistä muodostuu hauskat raidat. Epäsymmetrisyyskään ei haittaa, eihän tiikerit ja seepratkaan ole kaikki ihan samanlaisia. Olen neulonut sukkia myös keltaisesta tiikerilangasta ja valkoisesta seepralangasta.

Sukat ovat Regia Zoofari -lankaa ja puikot ehkä 2,5. Malli on perussukka omasta päästä. Sukissa on 48 silmukkaa ja ne ovat aika napakat koon 29 jalkaan. Mahtuvat kuitenkin.

Sokos Hotel Villassa oli ihana keinutuoli neulomiseen ja Mummon kammarin mummojen neulomat viltit. Sinne olisin voinut jäädä neulomaan pidemmäksikin aikaa! Lapsetkin olisivat olleet valmiita muuttamaan ihanaan ullakkokamariin. Sain jo molemmilta lapsilta tilauksen samanlaisista vilteistä. Täytyy ehkä ainakin vaihtaa väriä, niin kauniit kuin kolmen eri harmaan sävyiset viltit olivatkin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti