lauantai 7. marraskuuta 2015

Synttärilahjaompeluksia

Kahden tytön kanssa kavereiden synttäreitä tuntuu riittävän. Aina ei kaupasta löydy mieleisiä lahjoja tai muuten vaan huvittaa ommella. Tässä muutamia lahjaksi ommeltuja laukkuja ja pussukoita.

Penaali hevostytölle 8-vuotislahjaksi. Kangas vanhaa verhoa, vuori muinaista mekkokangasta. Hevonen applikoitu mustasta puuvillakankaasta.



Pikkulaukku 9-vuotislahjaksi. Kangas englannista tilattua japanilaista, pompulanauha ja hihnan vaaleansininen nauha myös samasta paikasta. Kissakangas on kummallista, päällä on ohut kuviollinen kangas ja sisällä harsomainen kangas. Vetoketju on pitsivetoketju Eurokankaasta, vaikka se ei kyllä oikein erotukaan kuvassa.



Synttärilahjalaukku nuoremman neidin kaverille. Ihana japanilainen kangas on Eurokankaasta. Kankaassa on hauskasti erilaisia osia, joista kuvassa näkyy yhdenlainen laukkuna ja toinen kantokahvoissa.



Tämä laukku on 5-vuotislahja myös nuoremman neidin kaverille. Kangas ja pompulanauha englannista, kahvat puuvillakankaan jämiä omasta kaapista.




Parasta tällaisten pikkulahjojen tekemisessä on se, että lapset on tykänneet niistä kovasti. Mukava nähdä, että lapset arvostavat myös käsin tehtyä ja omatkin lapset vievät mielellään äidin tekemiä lahjoja. Pienempi tosin järkyttyi muutama vuosi sitten kun kerroin tekeväni päiväkodin aikuisille joululahjaksi tiskirättejä.. :P

2 kommenttia:

  1. Hahhahhaaa! Voin kuvitella, että tiskiräteistä on järkytytty. :D Mut noi on hienoja kasseja ja pussukoita. Mua erityisesti ihastuttaa noi japanilaiset kankaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tiskirätit oli kyllä oikeasti aika hienoja, bambulangasta neulotteuja. Että en mitään chifonetteja vienyt kumminkaan. :D Ja tarhantädit ainakin väittivät tykänneensä niistä.

      Poista