keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Päiväpeitto

Sain ennätysvauhtia kankaat valmiiksi päiväpeitoksi. Ostin ja pesin kankaat maanantaina ja tänään sain peiton ommeltua. Sain myös apua lapsityövoimalta, eli peiton omistajalta, joka surruutteli innoissaan siksakit peiton reunoihin. Niissä riittikin ommeltavaa.

 Tältä näyttää valmis peitto. Kuvia piti vähän rajata, ettei huoneen kamala sekasotku näy... ;)

 Ahdin tilan ihana keppihevonen on näköjään suitset vinkuralla. Tätä hevosta voin lämpimästi suositella kaikille pienille hevostytöille.



Maton tarkemmat tiedot löytyvät täältä. Maton kolmiot innoittivat valitsemaan päiväpeittoon siksakkuvioisen vaatetuskankaan. Ihan hyvin suostui ommeltavaksi joustosta huolimatta. Toivottavasti kestää myös käytössä. Otin ihan tietoisen riskin sen kanssa.



Kankaat kaikki Eurokankaasta. Reunoissa mintunvihreä puuvilla, siksakkangas on puuvillasekoitteinen hieman joustava vaatetuskangas, keskellä musta puuvilla ja oikealla pallokuvioinen tukevampi puuvillakangas. Alla ohut valkoinen tikkikangas. Hintaa päiväpeitolle tuli yhteensä noin 56e.

Huoneen ilme muuttui päiväpeiton kanssa heti kotoisammaksi. Olemme molemmat, minä ja lapsi, erittäin tyytyväisiä valmiiseen peittoon.

2 kommenttia:

  1. Ei hitsi miten ihana idea tuo kankailla "raidoittaminen", siirtyy omaan kässäideat-vihkoon odottamaan toteutusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kivasti sai oikeanlaisen kankaan näinkin kun ei sellaista kerran ole tehty.

      Poista